艺人:Anthem
专辑:Bound to Break
作词:Eizo Sakamoto
作曲:Naoto Shibata
Long time. Long way. (to ki wo ko e te) And now. Still now. (i ki t suzu ke ru) (ho kor i ta a ki.) Black lea ther (ki se ki ni wa tsu me a to.) Oh, Raz or (fu ka ku ki z an de) HEAD STRONG! I ron fist. To the sky. (wa ka ru ha zu sa) Le gend. Un der ground. (chi ka ra no i mi wo) (Da i chi ni. So bi e ta tsu.) Rock Tow er (ka ra da wo ka ke nu er u.) Oh, Pow er (fu ka ku no ko shi te) One night stand (ma chi u ker u. shi no ka be ni mu ka e so no ma ma o do ri tsu zu ker o sa e gi ru ji da i no ka be ni mu k at te ka ne wo u chi na ra se) Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Whoa _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Head Strong! Head Strong! One night stand (ma chi u ker u. shi no ka be ni mu ka e so no ma ma o do ri tsu zu ker o sa e gi ru ji da i no ka be ni mu k at te ka ne wo u chi na ra se) Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! Head Strong! (mo er u chi no ha te ni tsu yo ku fu ka ku ima)